Online Vision Regisztráció

Regisztrációd lehet: 

1)  Papír alapú személyesen    

2) A cég hivatalos weboldalán  Online

Regisztrációd  kitöltése után a rendszer egy úgynevezett

                                       ID.: számot generál  Neked:

otthonról dolgozom

1)  Tanácsadóként ill. disztribútorként csatlakozol      VISION Disztribútoraként terméket vásárolsz, akkor 30%-os disztribútori kedvezményre jogosult. Minimum 190 CV / egyszeri vásárlás. Saját maga kiválasztott termékekből.  – Így lehetőséget kapnak a csatlakozottak, hogy – Tovább ajánlással és értékesítéssel is foglalkozzanak.  Tanácsadóként  /Disztribútorként /

Az árrés jelentős, megéri akár saját családjuk számára is megvásárolni ezeket a  különleges készítményeket.

Célszerű csatlakozásod előtt felvenni a kapcsolatot velem.  Mielőtt, –  elköteleznéd, magad informálódj a termékekről és termékek árairól:

Kérlek, hogy az alábbi táblába írd be neved és email címed, hogy eltudjam küldeni az kéz lefelé mutatárlistát, a megrendelésedhez a webshop linket és az én személyes hozzáférési adatom – köszönöm.

Az elküldés után kapni fogsz a megadott email címedre egy levelet, melyben meg kell erősítened a kérésed.  Ha nem találod a levelet, kérlek, hogy nézzed meg a spam mappát is.

S ne feled,  elindulásoddal kapcsolatosan, minden lépésedben segítünk. Az online regisztráció egyszerű. Nem kell mást tenni, mint beírni az adatokat és elküldeni. Hamarosan megkapod email-ben a regisztrációs számod akár azonnal rendelhetsz a termékeinkből kihasználva a 30 %-os kedvezményt..

Annak érdekében, hogy VISION cég termékeket adjon el az ügyfeleinek, igénybe vehetik  a visionshop honlapon elérhető speciális eszköztárat. A termékeinket nem kell személyesen átadnia az ügyfeleidnek, hanem mindössze annyit kell tenned, hogy tanácsadóként segítsd ügyfeleidnek a megrendeléseik lebonyolításában.

A Vision shop honlapon található online áruházban a TE személyes hozzáférési adataidnak használatával, majd a GOS, vagyis a globális rendelési rendszer automatikusan rendezi a többi tennivalót, és kézbesíti a megrendelt termékeket a TE ügyfeleidnek, miközben jóváírásra kerül a Te számládon az Ajánlási Bónusz összege.)

Mint ahogy most teszem veled.

Aktivitás – innentől már azoknak éri meg, akik a továbbajánlással újabb törzsvásárlókat csatlakoztatnak a csoportjukba. Ezért a cégtől  jutalékra lesznek jogosultak.  Kérlek, hogy a fenti táblába írd be neved és email címed, hogy eltudjam küldeni az árlistát, a megrendelő webshop linket és az én személyes hozzáférési adatom – köszönöm.

Az elküldés után kapni fogsz a megadott email címedre egy levelet, melyben meg kell erősítened a kérésed.

Ha nem találod a levelet, kérlek, hogy nézzed meg a spam mappát is.

SZABÓNÉ SCHMIDT MÁRIA

Ez csak pár perc, mi ez az egész életünkhöz képest.

Kattints a REGISZTRÁCIÓhoz

Kérdésed van? Tanácsadónk segítségével közelebb kerülhetsz a megoldáshoz!

 

Elérhetőségem/ kapcsolat felvétel itt: maria.fittlady@gmail.com

Schmidt Mária 

Tel:+61 451 660 456 viberen ingyenes.

Skype: fittlesz

E mail:maria.fittlady@gmail.com

Comments are closed.

Verified by ExactMetrics