Medisoya

Menopauza előtt és után, hormonális egyensúly egészségesen.

60 db zselatin kapszula

Kapszulánkénti összetétel:

Szója kivonat  ( izoflavonoidokban gazdag )  100 mg,  Kalcium – hidrogénfoszfát 410 mg (95 mg kalcium, 78 mg foszfát),

Tulajdonságai: 

Ösztrogén szint szabályozása.

MEDISOYA Enyhíti a klimaxos tüneteket.

Javíthatja az endokrin rendszer funkcionális állapotát. Csökkentheti a kellemetlen érzés és fájdalom kialakulásának kockázatát a menopauzát megelőzően és azt követően.

A kalcium nagyon fontos szerepet játszik az anyagcsere folyamatban, főleg a csontszövetek számára szükséges. Javítja a bőr, fogak, haj és köröm állapotát, emellett elősegíti az idegrendszer működésének normalizálását is. A szója izoflavonoidok kémiai struktúrája közelít a női hormonokéhoz (fitoösztrogének) segíthetnek a hormonális egyensúly szabályozásában. Hangulatingadozások, hőhullámok ….).

Stimulálják az epidermisz (felhám; a legfelső bőrréteg) sejtek aktív regenerálódását, szabályozzák a bőr nedvességi szintjét és elősegítik a kalcium megtartását a szervezetben. A D3 és D2 vitaminok segítséget nyújtanak a kalcium feldolgozásában és kontrollálják a csontszövet ásványosodásának folyamatát.

A Vision étrend kiegészítők – univerzális”egészség-építők”, melyek segítségével mindenki javíthatja életminőségét és meghosszabbítja aktív élettartamát

Szeretnéd, megőrizni vagy netán visszakapni elvesztett egészséged?

A Vision táplálék kiegészítőhöz – minden egyes vásárlásához, díjmentes konzultációt és személyre szabott tanácsadást adok. Megszeretnéd vásárolni  kattints  ide: VisionShopban

Csatlakozás vásárlóként: http://client.visionshop.at/Start/Index

Konzultációs kód a vásárláshoz: 000-0058575

Kérdéseid vannak?

Írj az elérhetőségemre: Schmidt Mária e-mail: maria.fittlady@gmail.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by ExactMetrics