Üzletvitele

Miért érdemes ezt az üzleti formát választani?
Mert korrekt, átlátható és jól jövedelmező!

Közös utunk célja egy, a mainál összehasonlíthatatlanul jobb és emberhez méltóbb életstílus megteremtése és elérése.

Mi már megtaláltuk a siker felé vezető utat, és ezt az utat egy speciálisan, a Te számodra kidolgozott, interneten is működtethető, globális információs  rendszer és egy személyes tanácsadó útmutatása mellett ismerheted meg Te is.

Képzeld el, micsoda érték, ha valaki mellettünk áll és megtanít ( Útmutatást ad) a siker felé vezető út megtételének minden egyes lépésére / aki szintén nincs egyedül, hiszen mindnyájan élvezzük egy világcég nemzetközi és hazai támogatását/.

Ha Te még nem tudtad megvalósítani álmaid, de még rendelkezel  a szikrával, hogy nem adtad fel, akkor jelentkezz  be itt  a honlapomon  és indulj el életed legizgalmasabb kalandjára.

A világon sok millió ember élvezi már e módszer előnyeit fő és mellék-  tevékenységben egyaránt. Miért ne próbálhatnád ki Te is kockázat mentesen?

Biztosíthatlak, ha megkedveled, – életed legizgalmasabb kalandja elé nézel.

„Ha előbbre akarunk jutni, ahhoz el is kell indulnunk”

                                                                       Jim Rohn

Válaszd ki  a  Számodra legvonzóbb együttműködési módot  a Vision-nel :

 Választhatod ezt: az Egészséged irányítása (Health Management). Jelentősen javíthatsz egészségi állapotodon, valamint növelheted fogyasztóidnak számát, amennyiben használod a Vision termékeit, melyek minőségét a  GMP: szabvány tanúsítja.

Választhatod ezt:  az Üzlet irányításával kapcsolatos szolgáltatás (Bussiness Management). Te saját üzleted építheted fel minimális befektetés mellett.  Jövedelmednek alapja be van építve a Társaság, Marketingtervében mely a világ MLM gazdasági ágazatának egyik leghatékonyabb tervének lett elismerve. Ebben a gazdasági ágazatban nincs jelentősége az  végzettségednek, nemének és korának. Itt mindenki sikeres lehet. De választhatod mindkettőt is.

Készen állsz?  I G E N.

A mi módszerünk lehetőséget ad arra, hogy mi magunk választhatjuk meg,
hogy egészségesen, vagy betegen,  magunk választhatjuk meg ,
hogy gazdagon, vagy szegényen,   magunk választhatjuk meg,
hogy szabadon, vagy szolgaként éljük le az életünketmagunk választhatjuk meg,
hogy mások, vagy Mi irányítsuk életünket.

Hogy mi határozzuk meg, hogy mikor és mennyit dolgozzunk. És hihetetlen ugyan, de ennek függvényében mi határozhatjuk meg, hogy mennyit szeretnénk keresni. Ehhez nem kell mást tenni, mint megtanulni a kidolgozott, globális internetes rendszer működtetését.

De milyen jövedelmeket érhetek el ?

1) Kiajánlása a termékeknek, azonnali árrés jövedelem. (Az adott ország adózási feltételei mellett kell bevallanod a jövedelmed)

2) Minden hónap 15-ig a megadott bankszámára átutalja a Vision cég a jutalékot Euróban.

3)A GOS rendszeren keresztül a nem regisztrált vásárlók a saját kódod megadásával vásárolnak. Ebben az esetben az árrést szintén a bankszámládra kapod. Ezen vásárlások CV értékét Te kapod.
Így akár a legcsekélyebb befektetés nélkül is megteremthetsz egy komoly megélhetést.

Elkezdjük fogyasztani a termékeket, s beszélünk arról milyen változásokat hozott ez nekünk, mesélünk arról is, hogy 40% kedvezménnyel vásárolunk, mások is kedvet kapnak hozzá.

Az első szinten azok lesznek akiket közvetlenül Mi informáltunk, a másodikon, akiket Ők, s így tovább……..

Ez matematika, többszöröződés,  működő a Hálózati Marketing!

A világon ma több millió ember fogyasztja már a Vision termékeit! S választja ezt az üzleti lehetőséget. Míg a hagyományos kereskedelemben, csak a közvetlen vevők forgalmából részesülhetünk, itt akár több ezer fogyasztóra szert tehetünk, s mindaddig amíg vásárolnak a világ bármely táján, a cég forgalmából részesülünk.

Elképzelhetőnek tartod, hogy 2-3-4-5 ismerősöd figyelmét fel tudod kelteni? S nekik is van pár ismerősük? Ha igen, akkor ez neked való!

Ha most nálad minden rendben, van komoly fizetésed, gratulálok, keveseknek adatik ez meg. Ebben az esetben, őrizd meg az egészséged, mert ez feltétlenül szükséges ahhoz, hogy a munkád elvégezd. A termékekhez pedig nagykereskedelmi áron érdemes hozzájutni.

Ha viszont arra számítasz, hogy majd a nyugdíjadból fogsz gondtalanul élni, sajnos ki kell ábrándítsalak.

Ha pedig a jövőben akarsz választani Más terméket és Más jövedelmi lehetőséget – akár Más Üzleti tervet, akár Más  Egészség tervet, akkor  mindenképp megbízható magas minőségű termékeket válassz és olyan céget, amelyik hosszútávra rendelkezik be.  A VISION cég, már több mint 15 éve  mindezekkel rendelkezik és mindazoknak komoly megélhetést biztosít, akik TELJES EGÉSZSÉG lehetőséget választják.

Tekintsd meg a videót is!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by ExactMetrics