Quadractív Karkötők

Élet Védelem alatt!

A technika és  a tudomány találkozása az egészségünk érdekében. High-tech fejlesztések a világ legtudományosabb módszerét, mely a Germánium használatával lehetővé teszi fizikai kondíciónk, illetve életminőségünk javítását. Tartós orvosi acélból készült fejlett technológiai eljárással, mindennapi viselésre, kopásálló 23 karátos arany bevonattal.  Könnyen használható karkötő megszemélyesíti a Te stílusod. Ha szereted az exkluzív, limitált, luxus ékszereket? A QuadrActív karkötő egyedülálló elegáns ékszer, kivételes ajándék. Egy új életstílust kölcsönöz Neked, hogy jól érezd magad a bőrödben, mindig minden nap. Négy az egyben – Mágneses – Infravörös – Negatív töltésű oxigén ion – Germánium  terápia ékszerként mindennapi védelem. Jótékony tulajdonságai: SOLAR TEQ       Biokerámia berakás mely, infravörös (FIR) sugarat bocsát ki     4-14 mikron hullámhosszon Az infravörös sugarak a bőr alá hatolva reakcióba lépnek a víz molekulákkal, ezáltal előidézhetik az erek tágulását. Az intenzív vérkeringés elősegíti az anyagcsere  normalizálódását és a szövetek regenerálódását. AERO TEQ    Biokerámia berakás, amely negatív töltésű oxigén ionokat bocsát ki, kb. 800-1000 ion/cm3 Az energia hat a molekulákra ennek következményeként negatív töltésű részecskék képződnek és az elektronok kidobódnak. A természetben is találhatunk ilyen ionokat, például a vízeséseknél és a tengeri hullámoknál. Bekerülve a véráramba, egy biokémiai reakcióban vesznek részt. Megnövelhetik a szerotonin szintet, amely frissességgel és energiával tölt fel bennünket MAG TEQ  Mágneses berakások, melyek mágneses teret hoznak létre, 750-800 gauss Föld bioszféraSzéles körben alkalmazzák a mágneses mező terápiát, gyógyító hatással lehet a szervezetre.  A mágneses terápia javíthatja az alvást és normalizálhatja a vérnyomást. Segíthet megelőzni a  gyulladásokat, valamint az izom és ízületi fájdalmakat. High-tech fejlesztések a világ legtudományosabb módszerét, mely a Germánium használatával lehetővé teszi fizikai kondíciónk, illetve életminőségünk javítását.   GERMA TEQ  Germánium    Biokerámia berakás a Germánium konverziós elektronokat, szabadit fel,    rövidhullámú sugarak kibocsátásával (10-1-10-6nm)  A germánium feltöltheti a sejteket oxigénnel, stimulálhatja az energia termelésére.

Tekintsd meg a videót is – a több információért.

  Tartós orvosi acélból készült fejlett technológiai eljárással, viselés álló 23 karátos arany bevonattal. Könnyen használható karkötő megszemélyesíti a Te stílusod. Egyedülálló elegáns ékszer , kivételes ajándék.

Új Élet Stílus a Minőségi Életért.

A technika és tudomány találkozása az egészségünk érdekében

QuadrActív Férfi karkötő                                  A technika és tudomány találkozása az egészségünk érdekében

QuadrActív Női karkötő A technika és tudomány találkozása az egészségünk érdekében

QuadrActív Női karkötő                                    A technika és tudomány találkozása az egészségünk érdekében

VISION Exkluzív Ajándékkal Kedveskedik.

VISION  cég,  új ajándékozási ötlettel kedveskedik  Törzsvásárlóinak!  Összeállítottunk egy  egyedi  meglepetés csomagot, ami az egészséget szolgálja. Én már viselem minden nap 14 éve e páratlan exkluzív karkötőt.  A QuadrActív karkötő egyedülálló elegáns ékszer. Ajándékozz szeretteinek valami igazán különlegeset!  Vision legnépszerűbb és legexkluzívabb  elegáns ékszer, a QuadrActív karkötők kereskedelmi forgalomba nem kapható.

Életstilus

A Quadr Actív karkötő egyedülálló elegáns ékszer,.

Elit  csomagban:   1 db női QuadrActív karkötő 1db férfi QuadrActív karkötő 1 pár (1db női és 1db férfi ) QuadrActív karkötő Szerezz örömet szeretteidnek  szép stílusos ékszerrel. Szerezz örömet üzleti partnereidnek. Szerezz  örömet kiemelt munkatársaidnak, munkája elismerése jeléül. High-tech fejlesztések a világ legtudományosabb módszere,  technika és tudomány találkozása az egészségünk védelmében.   A Vision  karlánccal nagyon könnyű és  egyszerű elegáns lenni!  QuadrActiv karkötő gyártó által kiadott leírása Lapozgass bele!  

QuadrActiv karkoto
Légy – VISION  Törzsvásárló és szerezd meg  az exkluzív „Elit csomag egyikét”  Most 49 510.- Ft /db  egység áron vásárolhatják meg! Megrendeléseddel együtt elküldjük a  Törzsvásárlói Kártyádat!  A posta költséget mi is álljuk.

A készlet erejéig rendelhető meg!

Az alábbi megrendelem mezőt töltsd ki !    Kiváló  egészséget kívánunk Neked!

Az  egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat. (Budha)

FIGYELEM: Karkötő nem helyettesíti szakértői vizsgálatokat.  Ha beteg Vagy, – fordulj szakemberhez konzultálj a kezelő orvosoddal!  Az eredmény egyénenként változó lehet. Kérdésed van? Tanácsadónk segítségével közelebb kerülhetsz a megoldáshoz! Elérhetőség / kapcsolat / megrendelés / Schmidt Mária  Tel:+36 20 3866434 Skype: fittlesz  E mail: maria.fittlady@gmail.com

Megrendeléshez kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot! A megrendeléseddel egyidőben, elküldjük a törzsvásárlói kártyádat is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by ExactMetrics