Elgondolkodtató történet 2

2004 –ben már, negyedik éve fogyasztottuk családommal a Vision készítményeit, mikor részt vettem Magyarországon, egy könyv bemutatón az „EZ VAN KIADÓ” –tól Szűcs Károly és Jánosi Julianna mutatta be –  Ghislaine Lanctót  „Az egészségügyi maffia” című könyvét. Személyes tapasztalatom.  Először csak ráérzéssel fogyasztottunk a természet közeli, Vision termékeit, de a könyv elolvasása után ez TUDATOS választássá vált. Sokkoló hatással volt rám. – De megerősítette érzéseimet, az akkori választásomban.

Miért is vagyunk, most egészségesebbek, amikor a Vision termékeit esszük, mint amikor gyógyszereket szedtük?  Annak idején azért szedtük a gyógyszereket, mert féltünk, hogy még betegebb leszünk.  Most azért esszük a Vision készítményeit, hogy egészségesek maradjunk. EZ NAGY KÜLÖNBSÉG! De még milyen nagy különbség van a szintetikus és a természetes között? ÓRIÁSI! Miért a Vision készítmények neműben olvashatsz bővebben.

– Nyitott lettem és tudatosan kísérem figyelemmel, Ghislaine Saint–Pierre Lanctót írásait, munkásságát. Mi is zajlik a világban tulajdonképpen? Szabadságot a léleknek  –  Tekints bele az alábbi riport filmbe mindezt nagyon jól szemlélteti a múlt és a jelenlegi helyzetet.

Úton a fizikai halhatatlanság felé. Készítettünk egy riportfilmet Ghis-szel (Ghislaine Lanctot) kanadában élő volt orvosnővel, az „Egészségügyi Mafia” című könyv szerzőjével.
A riportban beszélgetünk az egészségügyről és az ember szellemi és lelki evolúciójáról. Hálás vagyok mindenkinek aki készítette a filmet és közzétette, köszönöm hogy ezt egészségesen közre is adhatom Neked kedves látogatom. Gyere látogass meg máskor is.

Kérdésed van? Tanácsadónk segítségével közelebb kerülhetsz a megoldáshoz!

Elérhetőségem/ kapcsolat felvétel itt:

Schmidt Mária  Tel:+36 20 3866434  Skype: fittlesz

E mail:maria.fittlady@gmail.com


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by ExactMetrics