CHROMEVITAL

Spirulina fehérjeforrás, életerő, energia

Terhelhetőség javítása

Fokozza a fizikai állóképességet

Guarama-élénkítő Terhelhetőség javítása

A guarana egy dél-amerikai cserje, magját az    indiánok évszázadok óta fogyasztják. A kávéhoz   hasonló élénkítőszer, hatása azonban elnyújtottabban jelentkezik, hat-nyolc órán át is frissen tart.  

Fehérje forrás Csavarmoszat (Spirulia maxima)

Csavarmoszat (Spirulina maxima)

 

 

A Spirulina világszerte fogyasztott alga, amit a WHO a legjobb „super food”-ok (= szuper élelmiszerek) egyikének nevez, a NASA űrutazások alkalmával használja, mivel az koncentrált formában sokféle vitamint és nyomelemet tartalmaz. A Spirulina rendkívül gazdag fehérjékben, mintegy 10-szeresét tartalmazza a szójababban lévőnek, ami közismerten jó fehérjeforrás. A Spirulina a vegetáriánusok számára fontos B-vitamin (B12) – forrás. Az alga az antioxidáns tulajdonságú pigmentjeinek köszönhetően markánsan zöld színű. Bizonyított immunrendszeri stimuláns hatása, aminek az allergiás megbetegedések kezelésében van szerepe. Csökkenti a koleszterin  és az LDL-szintet, stabilizálja a vércukorszint ingadozásait. Prebiotikus hatással bír, azaz segíti a bélben a jótékony, emésztést és immunrendszeri védekezést elősegítő baktériumok megtelepedését. Antioxidáns hatása mellett méregtelenítő hatását is igazolták, mivel a szervezetből elősegíti a nehézfémek távozását. A Spirulinának mellékhatásai nem ismertek, az USA élelmiszer-és gyógyszertörzskönyvezéssel foglalkozó szerve, az FDA, biztonságosan alkalmazhatónak nyilvánította.

CHROMEVITAL

410 mg/kapszula 60 db. Növényi Zselatin kapszula

 

elet-ero-energia/chromevital

Kapszulánkénti összetétel: Guarama (Paullinia cupana)  Csavarmoszat (Spirulia maxima) Szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus)Kóla (Cola nitida) C-vitamin (aszkorbinsav) Króm tartalmú élesztő (50 µg krómot tartalmaz)

Hatása:

• javítja a fizikai és pszichikai tűrőképességet • fokozza az aktivitást • fölbontja a fölösleges zsírokat, és ezt használja föl a szervezet • értágító hatású • normalizálja és fenntartja a vércukorszintet, a fölösleges részt energiává alakítja, erősíti a hasnyálmirigyet • normalizálja az anyagcserét • javítja a látást • javítja az agy és az izmok működését • csökkenti a fáradtság érzetet, • erőt és életkedvet ad • izom sorvadás esetén regenerálja azokat

Chromevital uj dobozban

Chromevital uj dobozban

 

A Vision étrend kiegészítők – univerzális”egészség-építők”, melyek segítségével mindenki javíthatja életminőségét és meghosszabbítja aktív élettartamát

Szeretnéd megőrizni vagy netán visszakapni elvesztett egészséged? A Vision táplálék kiegészítőhöz – minden egyes vásárlásához, díjmentes konzultációt és személyre szabott tanácsadást adok.

Ide kattintva, a webshopba jutsz, ahol
megvásárolhatod a kiválasztott készítményt!

A Te konzultáns kódodra lesz szükséged:  000-0058575

Kérdésed van? Írj ide:

Elérhetőségem: Schmidt Mária

e-mail:  maria.fittlady@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by ExactMetrics