Kezdd el itt

Tudatosan maximumon az egészséged

Ősidők óta a növények az egészséget jelentik a világnak. Az idők változnak és szükségessé vált, hogy használni tudjuk a naponta fejlődő tudományos módszereket és eljárásokat. A modern ismeretszerzést az indokolja, hogy alaposan megismerjük a természetet, mely az ember egészség megőrzését jelenti.

Már az emberi fejlődés korai szakaszába nemcsak élelemként szolgáltak, hanem segített az embereknek megszabadulni a a betegségeitől. Míg a régi korok emberei, húszezer fajta növényt ismertek, napjainkban ötezer fajtát ismernek. Egyre több kutatást folytatnak, hogy még jobban megismerjék ezeket a gyógynövényeket.

A gyártó cég aPáfránfenyő normalizálja a szervek vérkeringését  NUTRIPHARMA, célja az volt, hogy a természet erejét és a tudományos fejlődést egyesítve megalapozza egy olyan technológia kialakítását és létrehozva a biológiailag aktív étrend-kiegészítők gyártásának alapjait – 1996 óta folyamatosan.

Jó magam 2000-ben ismertem meg. A Vision termékeiben találtam meg azt az összeállítást, ami 100 % természetes tápanyagokat tartalmaz, és gyártás folyamán nem veszíti el hatóanyagit, oly módon állítottak elő, oly összetételben és arányban, ahogy a természet akarta. Szervezetünkbe jutva élő (nyers) koncentrált táplálkozást biztosít.

Szeretettel köszöntelek a Maximumon, az Egészség oldalon.

“ Schmidt Mária egészséges nő túl a hatvanon, aki tudja, miről beszél, hiszen maga is átélte a táplálkozási hiányosságokkal járó küzdelmet. Több mint tizennégy éves tapasztalataimat és sokoldalú tudásomat  kamatoztatva,  osztom meg veled itt az oldalamon kedves látogató.

Ezek az oldalak Neked készültek, hogy megismerhesd e különleges információt.
Megállítani, – netán visszafordítani az IDŐT?
Megőrizni az EGÉSZSÉGET és a FIATALSÁGOT? Maximumom tartani?
LEHETSÉGES Megoldások? – a válaszom IGEN!

Ezeken az oldalakon csak olyan termékeket találsz, amik magas minőségűek, a természethez áll a legközelebb, bizonyítottan hatásosak.
Családom, barátaim, fogyasztóim, fogyasztók és jómagam tapasztalatai alapján állítottam össze.  Csak úgy találunk vissza az egészséghez, ha a legjobbat keressük meg.

„Csak az élő anyag táplálhatja az Életet.” Dr. Budwig

Jó helyen jársz, ha táplálkozási hiányosságaid vannak, ha azt érzed, hogy táplálkozási hiányosságaid lehetnek, ha a párod vagy más családtagod, esetleg egy barátod szenved ettől az érzéstől, vagy ha egyszerűen csak tájékozódni szeretnél. Sok nélkülözhetetlen, hasznos információt megtudhatsz a menüpontokat és a blogot olvasgatva is.

Iratkozz fel a Fitt-megoldások újdonságaira, mindig a friss Hírekre.  Az Üzenőfalon kérdéseket tehetsz fel, s így egy szuper, támogató közösség tagjává válhatsz!  Kellemes időtöltést, jó böngészést kívánok! Tetszik oldalam, nyugodtan Like közösségi gombokon, barátaidnak.

Mottóm:
Te is lehetsz fitt és egészséges minden nap!

Amennyiben szeretnél azonnal értesülni a legfrissebb hírekről, érdekességekről a maximumon az egészség és a táplálkozási hiányosság megoldásai témában, iratkozz fel a Fitt- mellékes oldalon, mert itt mindig történik valami újdonság!

Küldetésem és célom,  hogy Te is fitt és egészséges legyél, mindennap egy életen át. Közelebb kerülj önmagadhoz és tested szeretetteli elfogadásához. Tudatosan fogyassz természet közeli ételeket, hogy kiegyensúlyozottnak, energikusnak érezzed magad, ebben a felgyorsult világban! Tudatosan maximumon tartsd, az  egészséged.

Neked is eleged van?

A folytonos keresgélésből a piacon levő táplálékkiegészítők több ezer féle termékek választékából. Vajon melyik nyújt megoldást Neked?

Az állandó orvoshoz járkálásból, a lelketlenségből, az egészségi problémáid megoldás keresésből, a gyógyszerek mellékhatásaiból, a fájdalomból, a félelemből, a kilátástalanságból, a becsapottságból, még merem kockáztatni a kuruzslókból?

Kétségbeesetten küzdesz már, az egészségedért, de sehol sem találtál igazi segítséget? Ugye, milyen jó lenne mindezeknek végre hátat fordítani? Most végre jó helyen jársz!  Nézz körül a menüpontokban, ha kíváncsi vagy, miért „A Vision termékek?”- et!

Fontos, hogy jó ételeket és koncentrált természet közeli étrend kiegészítőket fogyasszunk, hogy testünk is jó érezze magát!

A TUDATOS, MAXIMÁLIS EGÉSZSÉG FEJBEN KEZDŐDIK!

Egészség Siker Szabadság

Egészség Siker Szabadság

 

Egyéni kérdéseid vannak? Hívj privátban itt!

Tel: +36 20 3866434  

Írj Ide!  E -mail: maria.fittlady@gmail.com

 

About Schmidt Mária

Több éve találkoztam tudatos egészséggel. Nagyon hamar visszakaptam az egészségem, energikus lettem. Saját magamnak dolgozom, saját időbeosztással az otthonom biztonságából és innen irányítom vállalkozásom, 2000 óta Tudatosan maximumon az egészség híve vagyok, van szabadidőm a számomra legfontosabb dolgokra. Mint az utazás, unokázás, zenehallgatás, színház, stb. Folyamatos tanulás, ismereteim bővítése. Fő célomnak tartom, hogy Te is megismerd ezt a csodálatos, nagyszerű módszer - ha akarod. A TUDATOS, MAXIMÁLIS EGÉSZSÉG FEJBEN KEZDŐDIK!
This entry was posted in Aktívan, Bőség, EGÉSZSÉG, Fiatalon, Fitten, Gazdagon, gyógynövények, harmónia, Koncentrált ételek, Mellékfoglalkozás, Szépség, Természetes anyagokkal, Vitálisan, Vitaminokról and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük