Vision tanusítványok

all_natural_2_piktogram Minden Természetes
A VISION Társaság alapítójának és egyben elnökének Dmitrij Buriak úrnak személyes jele, kötelezettségvállalása – Személyesen vállal felelősséget a fogyasztók felé.

 

 

association_litvan_piktogram  A Litván Kereskedelmi Kamara Szövetségének zászlója.
Ipari és szakipari termékeket tömörítő kamara, melynek a Vision cég 1996 óta tagja.

cryo_technology_piktogram   Cryo Cryogrinding Technology
-196C fokon történik az összetevők feldolgozása, folyékony,semleges nitrogéngáz közegben. A technológia alkalmazása lehetővé teszi, hogy levegő és víz kivonása mellett a növényi alkotóelemek, gyógynövények homogén porrá őrlődjenek, megtartva hatóanyagtartalmuk 97%-t! Így , biológiailag aktív összetevőket kapunk !

dem4_laboratory_piktogram  DEM4 Kutatólaboratórium
A Laboratórium feladata új, innovatív termékek kifejlesztése. Jelenleg egy ilyen termék már van a birtokunkban a D4X, mely nanotechnológiával előállított élelmiszer!

eco_cert_piktogram  Ekosert (ECOCERT)
A legszigorúbb és legtekintélyesebb szabvány a biokozmetikai gyártók körében. Ecocert – hatósági ellenőrzése a termelés és a termékek minősítéséhez.

ekologinis_piktogram  Ekologinis žemės ūkis – Környezetvédelmi tanúsítványt kapott ! Švenčionių vaistažolės (SVF).
Ez a tanúsítvány garantálja, hogy valamennyi követelménynek: ökológiai termelés, feldolgozás, szállítás, tárolás és ártalmatlanítás, összhangban van az Európai Unió irányelveivel – № 834/2007 és a №889/2008.

family_ecology_piktogram    A CSALÁD ökológiája NATURE WELNESS
A Társaság aggodalmát fejezi ki az ökológiai változások miatt, mely nagy befolyással bír a családi közösségekre is. A család egészének kapcsolatát egymással, a környezettel – kontaktologi (a tudományos kapcsolatok) – mely azonusulhat a WHO filozófiájával (Egészségügyi Világszervezet) Ez a fajta megközelítés összhangban van a fejlesztési stratégiájával a 2010- 2015 közötti időszakra

gmo_piktogram  A VISION Társaság engedéllyel rendelkezik e, védjegy használatára. „GMO” – jelentése: nem használnak génmódosított összetevőket, alapanyagokat a termékekben.

GMP  piktogram  GMP Certified producer – GMP egy Nemzetközi szabvány
(Good Manufacturing Practice),mely keretén belül több ezer szempontot kell figyelembe venni a termék előállításának kezdetétől ( már a gyógynövények termesztésétől, a helytől a begyűjtés időpontjáig, és így tovább) A GMP minden paraméterének betartását az előkészületek és a gyártási folyamat alatt is, valamint ameddig a felhasználóhoz jut , tehát minden egyes szakaszában ellenőrzik!

iso_220002005_piktogram  ISO 22000 Bureau Veritas Certification – A Bureau Veritas logo. 1828-ban a szabvány azzal a céllal készült, hogy a FAO/WHO Élelmiszerkönyv Bizottsága által kidolgozott és ma már a világ számos országában, így hazánkban is kötelezővé tett Veszélyelemzés Kritikus Szabályozási Pontok HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer tanúsítható legyen. A szabvány végső tartalmát 150 ország hagyta jóvá.

pink_ribon_piktogram  Pink Ribbon jel
Mellrák elleni küzdelem. A Vision cég támogatja ezt a mozgalmat.

mark_5_antioxdans_piktogram  Mark 5 antioxidáns tartalom
Minden fitotonik ital természetes összetevők kivonatát tartalmazza.Az antioxidánsokat öt legendás növényből: arany gyökér, ginzeng, gingko biloba, mate, guarana nyerték ki.

missia_piktogram  MISSIA Jótékonysági Alapítvány
Jótékonysági Alapítvány mellyet sok éve a Vision támogat a munkájában. A kezdeményezések, anyagi juttatások segítenek számos árvaházaknak: Oroszország, Ukrajna, Fehéroroszország, Litvánia, Örményország, Üzbegisztán és Kazahsztán területén.

life_quality_piktogram  Életminőség védelem 

lt_eko_001    Ez egy mezőgazdasági jel LT-EKO-001 EU
Biztosítja a felhasználót arról, hogy a termékek megfelelnek az Európai Unióban használt „bio élelmiszerek” kategóriában, hiszen termesztésük valóban műtrágya nélküli.

kaunas_orvostudomanyi_egyetem_piktogram  Kaunas Orvostudományi Egyetem jele
Az egyetem szakemberei együttműködtek a DEM4 laboratóriummal a kutatások és a klinikai vizsgálatok során.

panda_piktogram     PANDA –  Alapítvány

Az alapítvány az óriás pandák Kína (KNK) kihalása ellen valamint életkörülményeik javításáért, fennmaradásukért és viselkedésük tanulmányozásáért alakult. A  Vision cég segíti két óriáspanda kölyök életét a Chengdu nemzeti parkban -, melynek közigazgatási központja Szecsuan tartományban van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by ExactMetrics