Tavaszi megújulás

A «Tavaszi megújulás» program

Harmónia a természettel.

Harmónia a természettel.

Egyedülálló lehetőség az átalakulásra! Ha szeretnél fiatal, szép és egészséges maradni, szeretnél felfrissülni és magabiztosnak érezni, akkor ez a program – Neked készült! 

A «Tavaszi megújulás» programot a francia Arkopharma konszern kizárólag a Vision Vállalat számára fejlesztette ki!

Most egészséged és jóléted javítása érdekében nem kell különleges erőfeszítést tenned. Össze- válogatunk számodra 10 db terméket, ami természetesen gyógynövényekből áll, és a Te tavaszi megújulásodhoz egyszerű megoldás nyújt!  

A «Tavaszi megújulás» program fiatalságot, szépséget, egészséges megtisztulást, kitűnő hangulatot és tavaszi energiafeltöltődést, valamint harmóniával ajándékoz meg Téged!

A «Tavaszi megújulás» programmal érzed majd, ahogy életed egyre jobban kezd alakulni!

Tégy egy lépést a tavaszi megújulás felé már most – és az eredmény nem várat sokáig magára!  Most már fiatalon, gyönyörűen és energiával telin várhatod az új kihívásokat!

A 10 Vision gyógynövény termékek

A 10 Vision gyógynövény termékek

MEGTISZTULÁS    

Két terméke – a Detox+ és a Cupers Neo – segít Neked a szervezeted megtisztításában és felfrissítésében, minden sejted teljes erejű működésre serkentheted. A termékek a sejtek szintjén tisztíthatnak és helyreállíthatják a szervezeted működését, hogy érezhessed a könnyedséget és az életenergiát!  

Detox+  összetevői a szervezet megtisztításában a sejtek szintjén, az immunrendszer megerősítésében nyújt segítséget.  

Cupers Neo – összetevői védik, megtisztítják és helyreállítják a májsejteket.  

FIATALSÁG

A komplexum fő feladata – beindítani a sejtek, azaz  a szervek, szövetek és az egész szervezet megfiatalodásának  folyamatát. A Vision Granatin Q10 és Antiox+ termékei meghosszabbíthatják a fiatalságot és beindíthatják a sejtek megújulási folyamatát.   

Granatin Q10 – összetevői meghosszabbítják a fiatalságot. 

Antiox+ – összetevői védelmet nyújtanak a szabadgyökök ellen, leállítják az öregedés folyamatait. 

SZÉPSÉG 

Minden nő gyönyörűnek szeretné érezni magát. A «Szépség» komplexum segítségével könnyedén, belülről kezdheted meg az átalakulást. Bőröd állapota napról napra javulni fog, ráncaid kisimulnak, arcod visszakapja friss színét. A hajad engedelmes és sima lesz, körmeid megerősödnek. Megtelsz önbizalommal és egy lépéssel közelebb kerül az álmaidhoz!  

Cheviton – összetevői gyönyörű hajjal és erős körmökkel ajándékoznak Téged. 

Beauty – összetevői teljes tápanyag «koktélt» alkotnak a bőröd, a hajad és a körmöd számára. 

Mega – összetevői fiatalságot és egészséget nyújtanak minden sejtednek.  

HARMÓNIA   

Fitt-lesz

Fitt – lesz – Kirobbanó formába hoz

Tavasszal mindennél jobban szeretnénk leadni a felesleges kilókból, szeretnénk karcsúak és fittek lenni! Termékeinknek köszönhetően visszanyerheted kecses és vonzó alakodat. Érezzed magad könnyűnek, élvezzed tavaszi megújulás formáját!  

Sveltform+ – Összetevői normalizálják az anyagcserét, a testsúly csökkenését és az étvágyad szabályozásában segít Neked.  KG-Off Fat Absorber – összetevői hatékony «zsírelnyelőként» működnek.               KG-Off Suppressant – összetevői lehetővé teszik, hogy kevesebbet együnk, stressz  nélkül.   

ÁTALAKULÁS A VISIONTŐL FRANCIA RECEPTEK ALAPJÁN

Vision étrend kiegészítők – univerzális”egészség-építők”, melyek segítségével mindenki javíthatja életminőséget és meghosszabbítja aktív élettartamát. Szeretnéd, megőrizni vagy netán visszakapni elvesztett egészséged?

A Vision táplálék kiegészítőhöz – minden egyes vásárlásához, díjmentes konzultációt és személyre szabott tanácsadást adok.     Szeretnéd megvásárolni a Vision termékeket, a megrendeléshez a tanácsadó kódja szükséges.

Rendelés Itt  ( Már 16 nyelvű a webáruházunk )

Szabóné Schmidt Mária – Vásárlói Kód: 000-00 58575 

És ha,  kérdéseid vannak?

Írj az elérhetőségemre: Schmidt Mária  e-mail: maria.fittlady@gmail.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by ExactMetrics