Mínőségi Tanúsítvány

A Vision termékeinek minőségét igazoló tanúsítványok

VISION minőség tanúsítvány embléma

A CSALÁD ökológiája NATURE WELLNESS

A Társaság aggodalmát fejezi ki az ökológiai változások miatt, mely nagy befolyással bír a családi közösségekre is. A család egészének kapcsolatát Family Ecology Nature Wellnessegymással, a környezettel – kontaktologia (a tudományos kapcsolatok) – mely azonosulhat a WHO filozófiájával (Egészségügyi Világszervezet) Ez a fajta megközelítés összhangban van a fejlesztési stratégiájával a 2010- 2015 közötti időszakra.

GMP Certified producer

GMP egy Nemzetközi szabvány

Vision Engedélye GMP(Good Manufacturing Practice),mely keretén belül több ezer szempontot kell figyelembe venni a termék előállításának kezdetétől ( már a gyógynövények termesztésétől, a helytől a begyűjtés időpontjáig, és így tovább) A GMP minden paraméterének betartását az előkészületek és a gyártási folyamat alatt is, valamint ameddig a felhasználóhoz jut , tehát minden egyes szakaszában ellenőrzik!

Cryo Cryogrinding Technology

Vision CRYOGRINDING Technológia- mélyfagyasztásos -196C fokon történik az összetevők feldolgozása, folyékony,semleges nitrogéngáz közegben. A technológia alkalmazása lehetővé teszi, hogy levegő és víz kivonása mellett a növényi alkotóelemek, gyógynövények homogén porrá őrlődjenek, megtartva hatóanyag tartalmuk 97%-t! Így , biológiailag aktív összetevőket kapunk !

Minden Természetes

Dmitrij Buriak úrnak személyes jele, kötelezettségvállalása A VISION Társaság alapítójának és egyben elnökének Dmitrij Buriak úrnak személyes jele, kötelezettségvállalása – Személyesen vállal felelősséget a fogyasztók felé, hogy a termékekben lévő alapanyagok mind természetesek!

A Litván Kereskedelmi Kamara Szövetségének zászlója.

Litván Kereskedelmi KamaraIpari és szakipari termékeket tömörítő kamara, melynek a Vision cég 1996 óta tagja.

DEM4 Kutatólaboratórium

A Laboratórium feladata új, innovatív termékek kifejlesztése. Jelenleg egy Nanotechnológiával előállított táplálékokat készítilyen termék már van a birtokunkban a D4X, mely nanotechnológiával előállított élelmiszer!

Ekosert (ECOCERT)

Legszigorúbb és legtekintélyesebb szabvány a biokozmetikai gyártók körében. A legszigorúbb és legtekintélyesebb szabvány a biokozmetikai gyártók körében. Ecocert – hatósági ellenőrzése a termelés és a termékek minősítéséhez.

Környezetvédelmi tanúsítvány

Környezetvédelmi tanúsítványEkologinis žemės ūkis – Környezetvédelmi tanúsítványt kapott ! Švenčionių vaistažolės (SVF).

Ez a tanúsítvány garantálja, hogy valamennyi követelménynek: ökológiai termelés, feldolgozás, szállítás, tárolás és ártalmatlanítás, összhangban van az Európai Unió irányelveivel – № 834/2007 és a №889/2008.

ISO 22000 szabvány

ISO 22000 Bureau Veritas Certification – A Bureau Veritas logo.

Vision Szabvány ISO 220001828-ban a szabvány azzal a céllal készült, hogy a FAO/WHO Élelmiszerkönyv Bizottsága által kidolgozott és ma már a világ számos országában, így hazánkban is kötelezővé tett Veszélyelemzés Kritikus Szabályozási Pontok HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer tanúsítható legyen. A szabvány végső tartalmát 150 ország hagyta jóvá.

Kaunas Orvostudományi Egyetem jele

Kaunas Orvostudományi EgyetemAz egyetem szakemberei együttműködtek a DEM4 laboratóriummal a kutatások és a klinikai vizsgálatok során.

Életminőség védelem

Életminőség védelemAzt jelzi, hogy fokozott figyelmet fordít a Vision csoport a minőségi életre, és tükrözi az elkötelezettségét a WHO filozófiájával.

Ez egy mezőgazdasági jel LT-EKO-001 EU

Biztosítja a felhasználót arról, hogy a termékek megfelelnek az Európai Unióban használt „bio élelmiszerek” kategóriában, hiszen termesztésük valóban műtrágya nélküli.

Mark 5 antioxidáns tartalom

Minden fitotonik ital természetes összetevők kivonatát tartalmazza.Az antioxidánsokat öt legendás növényből: arany gyökér, ginzeng, gingko biloba, mate, guarana nyerték ki.

MISSIA Jótékonysági Alapítvány

Jótékonysági Alapítvány mellyet sok éve a Vision támogat a munkájában. A Vision MISSIA Jótékonysági Alapítványkezdeményezések, anyagi juttatások segítenek számos árvaházaknak: Oroszország, Ukrajna, Fehéroroszország, Litvánia, Örményország, Üzbegisztán és Kazahsztán területén.

Der Grüne Punkt – Zöld Pont

Az Európai Unióban a Zöld Pont a garancia arra, hogy az ezzel a jelzéssel ellátott csomagolást szelektíven gyűjtik, szétválogatják és hasznosítják, vagyis az európai uniós követelményeknek megfelelően kezelik. A rendszerhez csatlakozó vállalatok termékein feltüntetett Zöld Pont tehát azt jelzi, hogy vállalat tagja egy kizárólag a csomagolási hulladékok begyűjtésére és hasznosítására létesült rendszernek, amelynek működése megfelel az EU vonatkozó irányelveinek.

Pink Ribbon jel

Mellrák elleni küzdelem emblémaMellrák elleni küzdelem. A Vision cég támogatja ezt a mozgalmat.

PANDA – Alapítvány

Az alapítvány az óriás pandák Kína (KNK) kihalása ellen valamint PANDA - Alapítványéletkörülményeik javításáért, fennmaradásukért és viselkedésük tanulmányozásáért alakult. A Vision cég segíti két óriáspanda kölyök életét a Chengdu nemzeti parkban -, melynek közigazgatási központja Szecsuan tartományban van.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by ExactMetrics