Tökéletes Látásért

A látás – felbecsülhetetlen értékű természeti ajándék

Az információk több mint 80% -át  a látás-szerveinken keresztül kapjuk  – ez a szem! Látásprobléma a Föld lakosságának 30% – nál. Nagyon sok embernek, valamilyen látás problémája van, a megapoliszokban – 80%.  A látáskárosultak száma – több százezer, millió lehet. A probléma « fiatalodik » : az iskolát kezdő gyerekek között – 4% a végzősök között – már 40% a látásromlás.

A látásromlás okai: a kor  – túl sok idő eltöltése a számítógépnél – a zsebszámítógépek és mobiltelefonok kisméretű képernyői – dohányzás – az erős fény hatása – utazás közbeni olvasás – a kiegyensúlyozatlan táplálkozás –  szennyezett környezet.

Az egészséges látás záloga – a megelőzés

SafetoSee – egy egyedülálló komplexum a szemünk védelméhez!

Éles Látás

Tökéletes Látás Mindenkor!

A termék rendszeres használata elősegíti:

– a látásélesség növelését, javítását

– a látószervek védelmét a káros szabad gyökökkel szemben

– csökkenti a számítógépes   munka általi „szem”problémát  /pirosodást, fáradékonyságot/

– megvédheti a szemretinát a rövidhullámú sugárzás zavaró hatásától

– csökkenti a látószervi megbetegedések kialakulási kockázatát

– erősítheti az immunrendszert.

  Safe-to-See – vel most már tökéletes a látás!  Ma, Holnap és Mindig!

A Safe-to-see pótolja a szervezetben a látószervek egészséges működéséhez szükséges anyagokat: Omega-3, В2 és  Е vitamin, béta-karotin,  fekete  áfonya kivonat, lutein, szelén és cink. Egyedi termékösszetétel, melyet a Vision Group és az európai Arkopharma (Franciaország) vezető gyógyszergyár szakemberei együttesen fejlesztettek ki.

A Safe-to-see előnyei:

Minden egyes kapszulában megtalálható a látást erősítő komponens.
A termék alkotóelemeinek kiegyensúlyozott összhangja a szemek védelmére szolgál a különféle gyulladásokkal és elváltozásokkal szemben. A szemet megterhelő munka és fáradtság esetén védelmet nyújt.

Befolyásolja a látásélesség növelését és védi a szemet a szabadgyökök káros hatásaival szemben. A termék 100%-osan természetes anyagokból tevődik össze, nem tartalmaz tartósítószert, színezőanyagot, aromapótlót, cukrot és viaszt sem.
Halzselatinból készült kapszulába zárt természetes anyagok, melyek könnyen felszívódnak és nem idéznek elő allergiás tüneteket.

Összetétele

1 kapszula tartalmaz:

Proteines 0,22 g
β carotene 2,4 mg
Lutein 3 mg
Vitamin B2 0,8 mg
Vitamin E 5 mg
Selenium 25 µg
Zinc 7,5 mg
Bilberry extract 7,5 mg
Omega-3 EPA 90 mg
Omega-3 DHA 60 mg

A Safe-to-see összetevői:

Omega-3 (EPA/DHA) normalizálja az emberi szervezet immun-, ideg- és szív-érrendszerének működését. Megakadályozza a gyulladásos folyamatok kialakulását, elősegítve a szemretina egészségének megőrzését, valamint hozzájárul a szembetegségek gyógyulásához. Elősegíti a retinális mikrokeringés javulását, a szem szöveteinek táplálását és védelmét. Nélkülözhetetlen az agy egészséges működéséhez oly módon, hogy az impulzusokat szállító sejtek között gyorsítja az energiaáramlást.
Az emberi szervezet nem képes önállóan előállítani az Omega-3 telítetlen zsírsavat, ezért azt vagy a táplálékkal vagy táplálék-kiegészítőkkel szükséges pótolni.

В2 vitamin (riboflavin) fontos szerepet játszik a szem látófunkcióinak a megőrzésében. Részt vesz a fény- és színlátási folyamatokban, védi a szem nyákhártyáját a rövidhullámú sugarak káros hatásaival szemben.
A В2 vitamin hiányának gyakori tünetei a szemkönnyezés és a fényiszony. Nagyobb mértékű vitaminhiány előidézhet szaruhártya gyulladást, szürke hályog (a szemlencse zavara) kialakulását. A В2 vitamin hiánya éles fájdalmat okoz a szemekben, valamint homályos látáshoz vezet.

Lutein – a „sárgafoltban” a lutein a legfontosabb pigment, mely a szemretina központi részén helyezkedik el. Éppen ez a terület felel a tiszta és minőségi látásért. A lutein elnyeli a káros rövidhullámú sötétkék-sugarak egy részét, valamint semlegesíti a sugarak káros hatását, amennyiben annak bármely része bejutna a retina finom szerkezetébe. A lutein hiánya látásromláshoz vezethet.

Béta-karotin – könnyen felszívódik és „А” vitaminná alakul – a tökéletes látás egyik legfontosabb eleme. A vitamin nélkül a szem rosszul alkalmazkodik a félhomályhoz, és nehezen különbözteti meg a kék és a sárga színeket.
A béta-karotin részt vesz a hámszövetek képződésében, mely szerepel a bőr, a mirigyek és a retina összetételében. Elengedhetetlen az egészséges csontozat, fogazat, látás és nemzőképesség kialakulásában.

„Е” vitamin – késlelteti a korral járó szembetegségek kialakulását, lassítja a szövetek öregedési folyamatát, javítja a vér oxigénellátását.

Fekete áfonya kivonat segít a látásélesség javításában és növeli a szem

Fekete áfonya

Fekete áfonya

alkalmazkodóképességét a sötétben. Megakadályozza a kollagén veszteséget, erősíti a véredényeket.

Cink – az egyik legfontosabb antioxidáns. Minél rosszabbak az ökológiai körülmények – annál nagyobb mennyiségű cinkre van szüksége a szervezetnek. A cink nélkülözhetetlen a retinol (A vitamin) retinállá történő átalakulásának folyamatai során, mely a retina látópigmenseinek képződéséhez szükséges.

Szelén – megfiatalítja az immunrendszert, elősegíti az antitestek képződését, megakadályozva a fertőző betegségek kialakulását, elősegíti a koncentrációképesség javulását. A szelén fontos szerepet játszik a sejtek növekedésében. A szelén hiánya csökkenti a látószervek védelmet a kor okozta betegségekkel szemben.

TOVÁBBI TERMÉKEKET AJÁNLOM A LÁTÁSJAVÍTÁSÁRAANTIOX PAXLIFEPAC SENIOR! Kattints az ajánlott termék nevére és bővebben olvashatsz a látásjavításról!

FIGYELEM:

A táplálékkiegészítők-gyógynövénytartalmuk ellenére – ÉLELMISZEREK, nem pedig gyógyszerek!  Ha beteg Vagy, tanácsért fordulj az orvosodhoz!

Az eredmény egyénenként változó lehet.

Kérdésed van? Tanácsadónk segítségével közelebb kerülhetsz a megoldáshoz!

Elérhetőség/ kapcsolat

Schmidt Mária  Tel:+36 20 3866434 Skype: fittlesz                                                         E mail: maria.fittlady@gmail.com

 

Comments are closed.

Verified by ExactMetrics